IMG_6303.jpg

Workshops

Voor ritmische gym en conditie 

Door mijn kennis en passie heb ik een eigen club opgericht, Ritmic Stars. Ritmic Stars staat in teken van een veilig sportklimaat en plezier. Ik wil de jeugd van nu laten zien dat sporten leuk kan zijn. Door mijn ervaring en kennis kan ik alle leerlingen goed begeleiden. Ik geef nu fulltime les aan de selectie en onze jong talenten. 

 

Door verschillende workshops te geven komen kinderen erachter wat de sport nu eenmaal inhoud. waar gaat het over en waar haal je de motivatie vandaan. Ritmische gym is een van de sporten in Nederland waar je niet veel van hoort maar wat is ritmische gymnastiek? 

 

Je voeten dansen over de vloer, terwijl je opgaat in het ritme van de muziek. Het lint zweeft door de lucht en de bal rolt moeiteloos over je schouders. Je gaat voor perfectie. Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van de muziek je lenigheid zien. Muziek, ritme en coördinatie zijn hierbij belangrijk. Er is geen toestel om vanaf te springen. Het gaat alleen  om jou, de muziek en het materiaal waarmee je jouw uitvoering tot leven brengt. Je maakt gebruik van een bal, hoepel, touw, lint en knotsen. Jouw doel is een zo perfect mogelijke uitvoering te geven. Dat kan tijdens een demonstratie of een wedstrijd, individueel, in tweetallen of met een groep.

 

Maar.. 

Bij Ritmic Stars draait het niet alleen om ritmische gym maar ook om conditie. Ritmic Stars biedt namelijk conditie lessen voor de kinderen of volwassen die niet vast willen zitten aan een sportschool of gewoon een uurtje in de week met een leuke groep willen sporten.

 

Door verschillende workshops te geven komen kinderen erachter wat de sport nu eenmaal inhoud. waar gaat het over en waar haal je de motivatie vandaan. de motivatie is het belangrijkste om te hebben als je sport. Je grijpt snel naar een makkelijke weg.daarom wil ik laten zien dat het leuk is en dat ze de motivatie krijgen om elke week te gaan sporten. 

Depositphotos_291451586_s-2019.jpg