top of page

OVER ONS

Ritmic Stars is opgericht door Zoë Lichteveld. Door de ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens haar carrieré als topsporter besloot ze een eigen vereniging te starten. Zij zet zich in voor plezier tijdens het trainen. Zoe zegt: Plezier staat bij mij op nummer 1. Met plezier kan je zo veel meer bereiken. De meiden gaan met plezier naar de trainingen toe en dat is het mooiste om te zien. Ritmic Stars is er voor iedereen. 

 

Ritmic stars is een vereniging voor meiden die plezier hebben in de ritmische gymnastiek. Bij ons kan je terecht op elk niveau en op verschillende leeftijden. Ritmic stars zet zich niet alleen in voor ritmische gymnastiek maar ook voor conditie trainingen. Wij willen conditie trainingen aanbieden voor de gene die niet naar een sportschool willen maar wel een uur per week willen trainen met een leuke groep. Variatie is belangrijk en dat willen wij graag delen met iedereen. 

In een kort proces hebben wij Ritmic Stars opgericht. Dit was tijdens de corona periode. Dan heb je de tijd om na te denken wat je nu echt wilt. Er komt veel bij kijken maar dat heb je allemaal over voor de gymnasten. 

We hebben een prachtig team van 4 coaches en een groep van 20 selectie meisjes, 2 meiden die niet deelnemen aan de wedstrijden en 2 jongtalentjes. Onze groei is al bizar en daar ben ik heel erg dankbaar voor.

IMG_6416.jpg
bottom of page