IMG_6303.jpg

Team Ritmic stars

Zoë, Jasmijn, Sanne en Mimi

Zoë Lichteveld

Hoofd trainster

Ik ben een oud topsporter in de sport ritmische gymnastiek en trainde ik 4 tot 5 keer per week. Ik heb veel wedstrijden gedraaid zowel in Nederland voor oa. de landelijke kampioenschappen als in het buitenland. Er staan een aantal titels op mijn naam waar ik trots op ben. Ik ben begonnen toen ik 8 jaar was op het laagste niveau en opgeklommen naar het hoogste niveau. Hiermee wil ik laten zien dat alles kan. Geef niet op als je een tegenslag heb maar laat je sterkste kant zien aan de buitenwereld. Helaas heb ik op mijn 16de een knie blessure gekregen. Ik had scheuren in mijn meniscus aan beide knieën. Ik heb op jonge leeftijd hieraan geopereerd. Mijn laatste wedstrijd die ik heb mogen doen was het NK in Sportpaleis Ahoy. Dit was de meest bijzondere wedstrijd ooit. 

 

Om toch bezig te zijn met mijn sport ben ik begonnen met les geven. Ik kan mijn passie, ervaring en kennis door geven aan de meiden die ik les geef en hopelijk komen daar nog meer meiden bij! Ook ben ik van mening dat je deze sport kan uitoefenen als recreant. Hoewel ik zeer gedreven ben, ben ik van mening dat ieder meisje op elk niveau deze sport kan doen. Iedereen op zijn eigen manier zodat iedereen plezier kan hebben in deze mooie sport. Voor de ritmische gym heb ik mijn licentie niveau 3 behaald. Verder wil ik me nog meer ontwikkelen om zo het beste resultaat te halen in het les geven.

Jasmijn Erpelinck

Hoofd trainster

Hoi allemaal, ik ben Jasmijn en ben ook de hoofd trainster bij Ritmic Stars. Ik ben zelf ook een oud gymnaste in de ritmische gym. Ik trainde ook 4 keer in de week. Toen ik zelf ben gestopt ben ik begonnen met les geven. Ik ga met veel plezier naar de trainingen toe. Ik kan mijn passie doorgeven aan de gymnaste!

Lievelingsmateriaal: Oefeningen met knots en lint maken vind ik het leukst

Leukste deel van de training: Als ik zie dat de gymnasten hard aan het werk zijn en dat ze genieten van de nieuwe dingen die ze leren.

Leukste wedstrijd: We zijn een beginnende club en kijken heel erg uit naar onze eerste wedstrijden! 

Grootste prestatie: Dat we een enthousiaste groep gymnasten en trainsters hebben 

RG droom: Dat we over 5 jaar nog steeds een enthousiaste groep gymnasten hebben en dat we mooie finale plaatsen hebben behaald

Sanne de Klerk

Assistent trainster

Stukje historie: Ik ben begonnen met RG toen ik 6 jaar was en ik heb afgelopen zomer besloten te stoppen met RG. Ik ben onlangs geslaagd voor mijn Niveau 2 opleiding voor trainer/coach in de RG en ik ga nu door voor Niveau 3.

 

Wat is nu jouw RG droom: Om het beste uit de meiden te halen. Ook zou ik later internationaal jurylid willen worden. Ik vind plezier, verbeteringen en een goede sfeer belangrijk tijdens de trainingen. 

Mimi Isabella Cesar

Gast trainster

Mimi is een ritmische gymnast die Groot-Brittannië en Engeland vertegenwoordigt. Haar grootste prestaties worden geselecteerd voor twee Wereldkampioenschappen en twee Commonwealth Games. Mimi's favoriete ding om een internationaal topsporter te zijn, is haar liefde voor de sport te delen met veel gymnasten over de hele wereld. Ze staat bekend om haar uitstraling en expressieve karakter op de vloer. Mimi weet wanneer het publiek volop bezig is met haar uitvoeringen, want er is een moment tussen het einde van de muziek en het applaus, een moment van stilte waar het publiek tijdens haar optreden bijna de adem in houdt - dat is een van haar meest favoriete gevoel wanneer ze presteert. Ze staat ook bekend om haar beroemde Butterfly-sprong, waarmee ze 4 opeenvolgende sprongen in haar routines voltooit. Hier bij Ritmic stars hebben we het geluk gehad om Mimi 'te zien doen.

 

Mimi Cesar zegt: 'Ik werk graag met Zoë en het hele team, ik heb echt het gevoel dat ik een vriendschap heb met Zoe, haar gymnasten werken zo hard tijdens mijn sessies, ik vind het geweldig om de gymnasten te zien vorderen en veel lessen weg te nemen van de lessen om hun opleiding verbeteren - ik KAN NIET wachten om binnenkort weer te komen voor een Masterclass! '

194395a6-84ea-42e2-9f9f-51bfd0659a21.JPG

Contact opnemen?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u het formulier invullen of een mail sturen via onderstaand mail adres.

Email: info@ritmicstars.com

Telefoon: 06-39035308

Locatie: Drechtsteden

Ritmic Stars since 2020