top of page

ONS TEAM

Het team van Ritmic Stars is opgericht door Zoe Lichteveld. In het team zitten allemaal oude gymnasten die de sport voor een aantal jaar lang hebben gedaan. Binnen ons team zijn er ook meerdere titels behaald. Denk aan districtskampioen of Nederlands kampioen. Wat ons team zo sterkt maakt is dat wij weten hoe het sport wereldje werkt en dat zorgt ervoor dat wij onze gymnasten zo goed mogelijk kunnen helpen en begeleiden. en onze ervaring helpt enorm. Daarnaast is iedereen uniek op haar eigen manier.

446d9122-4f9d-4cbc-8498-985ae7e6d302.JPG
IMG_9058.JPG

Zoë Lichteveld

Hoofd trainster & eigenaar 

IMG_7618_edited.jpg

Mimi-Isabella Cesar

Guest coach

zoe-7.jpg.JPG

Sanne de Klerk
Hoofd trainster

1015f05b-1b28-465c-82cd-a27c91e45057.JPG

Jasmijn Erpelinck

Trainster

IMG_9073.PNG

HISTORIE TEAM

Zoe Lichteveld: Ik ben een oud topsporter in de sport ritmische gymnastiek en trainde ik 4 tot 5 keer per week. Ik heb veel wedstrijden gedraaid zowel in Nederland voor oa. de landelijke kampioenschappen als in het buitenland. Er staan een aantal titels op mijn naam waar ik trots op ben. Ik ben begonnen toen ik 8 jaar was op het laagste niveau en opgeklommen naar het hoogste niveau. Hiermee wil ik laten zien dat alles kan. Geef niet op als je een tegenslag heb maar laat je sterkste kant zien aan de buitenwereld. Helaas heb ik op mijn 16de een knie blessure gekregen. Ik had scheuren in mijn meniscus aan beide knieën. Ik heb op jonge leeftijd hieraan geopereerd. Mijn laatste wedstrijd die ik heb mogen doen was het NK in Sportpaleis Ahoy. Dit was de meest bijzondere wedstrijd ooit. 

 

Om toch bezig te zijn met mijn sport ben ik begonnen met les geven. Ik kan mijn passie, ervaring en kennis door geven aan de meiden die ik les geef en hopelijk komen daar nog meer meiden bij! Ook ben ik van mening dat je deze sport kan uitoefenen als recreant. Hoewel ik zeer gedreven ben, ben ik van mening dat ieder meisje op elk niveau deze sport kan doen. Iedereen op zijn eigen manier zodat iedereen plezier kan hebben in deze mooie sport. Voor de ritmische gym heb ik mijn licentie niveau 3 behaald. Verder wil ik me nog meer ontwikkelen om zo het beste resultaat te halen in het les geven.

Sanne De Klerk: Ik ben begonnen met RG toen ik 6 jaar was en ik heb afgelopen zomer besloten te stoppen met RG. Ik ben onlangs geslaagd voor mijn Niveau 2 opleiding voor trainer/coach in de RG en ik ga nu door voor Niveau 3.

 

Wat is nu jouw RG droom: Om het beste uit de meiden te halen. Ook zou ik later internationaal jurylid willen worden. Ik vind plezier, verbeteringen en een goede sfeer belangrijk tijdens de trainingen. 

Mimi-Isabella Cesar: is een ritmische gymnast die Groot-Brittannië en Engeland vertegenwoordigt. Haar grootste prestaties worden geselecteerd voor twee Wereldkampioenschappen en twee Commonwealth Games. Mimi's favoriete ding om een internationaal topsporter te zijn, is haar liefde voor de sport te delen met veel gymnasten over de hele wereld. Ze staat bekend om haar uitstraling en expressieve karakter op de vloer. Mimi weet wanneer het publiek volop bezig is met haar uitvoeringen, want er is een moment tussen het einde van de muziek en het applaus, een moment van stilte waar het publiek tijdens haar optreden bijna de adem in houdt - dat is een van haar meest favoriete gevoel wanneer ze presteert. Ze staat ook bekend om haar beroemde Butterfly-sprong, waarmee ze 4 opeenvolgende sprongen in haar routines voltooit. Hier bij Ritmic stars hebben we het geluk gehad om Mimi 'te zien doen.

 

Mimi Cesar zegt: 'Ik werk graag met Zoë en het hele team, ik heb echt het gevoel dat ik een vriendschap heb met Zoe, haar gymnasten werken zo hard tijdens mijn sessies, ik vind het geweldig om de gymnasten te zien vorderen en veel lessen weg te nemen van de lessen om hun opleiding verbeteren - ik KAN NIET wachten om binnenkort weer te komen voor een Masterclass! '

194395a6-84ea-42e2-9f9f-51bfd0659a21.JPG
bottom of page