IMG_6303.jpg
Nieuws feed

Blijf op de hoogte van Ritmic Stars

Op zondag 24 januari organiseren wij een online masterclass met onze gast trainsters Mimi Cesar! Schrijf je snel in en grijp je kans!

Wij hebben onze nieuwe tassen binnen! Geweldig! Wij willen Houweling bedanken voor het sponsoren van deze mooie tassen.

HIEPER DE PIEP HOERA! Lieve Jasmijn van harte gefeliciteerd met je 18de verjaardag. Namens Ritmic Stars

xxx

WAANZINNIG! Onze nieuwe trainingspakken van S.P.S.M. zijn binnen. Aanstaande zaterdag hebben wij een te gekke fotoshoot met onze nieuwe trainingspakken en alle selectie meisjes. 

Ook willen wij onze hoofdsponsor ROODHART bedanken.

Helaas zitten we in de lockdown tot 9 februari 2021. Maar onze meiden zijn hard aan het werk thuis. Alle lessen nemen online plaats of buiten.

Zaterdag 28 november deed Ritmic Stars mee met een RG battle tegen gymsport Leiden. Het was een super leuke ervaring. Met verschillende challenges hebben wij de battle gewonnen. Er waren 3 verschillende team. Team geel, Team roze en Team blauw!

Leiden nogmaals bedankt voor de leuke ervaring.

Gisteren hebben wij een hele leuke fotoshoot gehad in Dordrecht. We hadden een fotoshoot omdat we de nieuwe trainingspakken hebben gekregen van Roodhart. De meiden staan er mooi op! 

YES! We hebben er een nieuwe sponsor bij! HIP BV, wij willen jullie heel erg bedanken voor het sponsoren van onze nieuwe tassen.

NIEUW!! We hebben een nieuw groepje opgericht. De dansende sneeuwsterren. Deze groep is voor meisjes vanaf 7 jaar. In deze les gaan we de gymnasten kennis leren maken met ritmische gym. werken op muziek met materialen. Zoals een bal, hoepel of lintje. 

Is dit wat voor jou? Neem dan snel contact met ons op want vol=vol. Je kan ons mailen naar info@ritmicstars.com.

Wie weet tot snel!

BOO!! Halloween 2020 was geslaagd. Ondanks deze rare periode hebben we er toch nog een leuke training van kunnen maken. 

Deze maand hebben we onze control training, wij hebben er zin in!

Afgelopen maandag kregen wij te horen dat Sanne de Klerk geslaagd is voor haar niveau 2 diploma. Nu gaan we naar niveau 3 en wij zijn super trots op haar vooruitgang. 

Jasmijn & Zoe hebben hun niveau 3 in de pocket. Hun hebben niveau 2 en 3 binnen weten te halen. Op haar het volgende doel. Ook wij zijn trots op deze twee toppers!

Dit zijn Zoe en Lindsay. Lindsay zit sinds kort bij Ritmic Stars en wij zijn super trots op haar. Sinds kort mogen wij ook zeggen dat we mee doen met de eredivisie, HOE VET! Namens Ritmic Stars willen wij Lindsay en haar trainsters heel veel succes wensen dit seizoen.

Het seizoen is voor Ritmic Stars weer begonnen. Op 1 september hebben we onze seizoensopening voor alle meiden. Wij houden ons natuurlijk aan de regels van RIVM. De trainsters en de meiden hebben er enorm veel zin in en zijn klaar om te knallen.

Ritmic Stars is opzoek naar nieuwe recreanten! Houd je van bewegen op muziek in combinatie met dansen, lenigheid, trucjes en werken met bal, hoepel, knots en lint dan ben je bij ons op het juiste adres. Om een proefles aan te vragen kan je op de knop drukken of je kan een appje sturen naar +31 6 39530391

Ritmic Stars is opzoek naar nieuwe sterren voor de ritmische gymnastiek. Wil je een keertje langs komen om mee te draaien dan kan dat. Op 11 september hebben we een selectie test. Komt die datum niet uit dan kan je ons ook een mail sturen naar info@ritmicstars.com.

Ritmic Stars heeft op vrijdag en zaterdag een selectie test. Tijdens deze test kijken wij of ze geschikt is voor de selectie/recreanten/ jongtalenten. Meld je snel aan via info@ritmicstars of stuur een appje naar +31 6 39530391

Sanne de Klerk assisten trainster van Ritmic Stars. Sanne heeft veel ervaring in de ritmische gymnastiek. Sanne draaide mee op het hoogste niveau. Ook kwam Sanne veel in het buitenland om meer ervaringen op te doen. Wij heten Sanne van harte welkom bij Ritmic Stars.

Contact opnemen?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u het formulier invullen of een mail sturen via onderstaand mail adres.

Email: info@ritmicstars.com

Telefoon: 06-39035308

Locatie: Drechtsteden

Ritmic Stars since 2020