IMG_6303.jpg

Lesoverzicht

Neem een kijkje tussen onze lessen

Jong talenten

Selectie RG

Onze jong talenten groep is een plek voor meiden die we klaar maken om door te stromen naar de selectie groep. Hier leren we verschillende technieken aan, elementen en danspassen. Ook komt er een stukje lenigheid bij kijken. 

Deze les vind plaats op donderdag avond van 17:30 tot 19:00 uur of op de zaterdag ochtend van 08:30 tot 09:30 uur. 

Ben je bereid om hard te trainen meerdere keren in de week en ben je gemotiveerd? Dan zijn de selectie lessen zeker geschikt voor jou! Tijdens de lessen houden we ons bezig om de technieken aan te leren, werken aan onze lenigheid, danspassen en expressie van ons gezicht. het is de muziek, jouw materiaal en jouw eleganten bewegingen. Bij de selectie horen ook wedstrijden en verschillende uitjes. 

Wil je op een leuke wijze hard trainen dan kan je een proefles aanvragen voor maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Neem een kijkje bij de RG selectie pagina om onze mooie gymnasten te zien. 

Conditie lessen

Personal training

Wil je niet naar de sportschool maar wel werken aan je conditie en kracht? Wij bieden een conditie training aan waar je in een groepje werkt aan je conditie op een leuke manier. Veel variatie tijdens de trainingen. 

Er is plek voor iedereen ongeacht leeftijd!

Recreanten

Wil je niet in een groep trainen of naar de sportschool gaan, dan kunnen wij je ook persoonlijk begeleiden. Wij maken dan eerst een afspraak om je wensen te bespreken. Na dat gesprek zal er een plan gemaakt worden en dit zal dan besproken worden.

Wil je meer aandacht op lenigheid of een bepaald element van ritmische gym beter onder de knie te krijgen. Misschien een betere conditie. Er is veel bespreekbaar en keuze.

 

De trainingen vinden plaats in overleg.

Voor de recreanten hebben we verschillende groepen. De recreanten lessen zijn bedoeld voor een uurtje met plezier sporten. Hier leren we de basis van ritmische gym aan. Hier zullen we af en toe wat elementen toevoegen aan de lessen. 

Bij meerdere aanmeldingen zullen we groepen maken naar de leeftijden. 

Bij interesse stuur ons even een mailtje.

Contact opnemen?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u het formulier invullen of een mail sturen via onderstaand mail adres.

Email: info@ritmicstars.com

Telefoon: 06-39035308

Locatie: Drechtsteden

Ritmic Stars since 2020