IMG_0075.heic

Lesoverzicht

Neem een kijkje tussen onze lessen

Jong talenten

Onze jong talenten groep is een plek voor meiden die we klaar maken om door te stromen naar de selectie groep. Hier leren we verschillende technieken aan, elementen en danspassen. Ook komt er een stukje lenigheid bij kijken. 

Deze les vind plaats op zaterdag ochtend. En is voor meisjes vanaf 3 jaar. Voor meer info stuur ons een mailtje!

zoe-11.jpg.JPG

Selectie RG

Ben je bereid om hard te trainen meerdere keren in de week en ben je gemotiveerd? Dan zijn de selectie lessen zeker geschikt voor jou! Tijdens de lessen houden we ons bezig om de technieken aan te leren, werken aan onze lenigheid, danspassen en expressie van ons gezicht. Het is de muziek, jouw materiaal en jouw eleganten bewegingen. Bij de selectie horen ook wedstrijden en verschillende uitjes. 

Wil je op een leuke wijze hard trainen dan kan je een proefles aanvragen voor maandag, dinsdag, vrijdag of zaterdag.

Neem een kijkje bij de RG selectie pagina om onze mooie gymnasten te zien. 

zoe-17.jpg.JPG

Woensdag les 

Deze leuke woensdag les is in Papendrecht voor meiden vanaf 4 jaar tot ouder! In deze les gaan we verschillende onderdelen van de sport proberen. Dansen op muziek, lenigheid, werken met materialen en nog veel meer!

Voor meer info stuur ons een mailtje!

Recreanten

Voor de recreanten hebben we verschillende groepen. De recreanten lessen zijn bedoeld voor een uurtje met plezier sporten. Hier leren we de basis van ritmische gym aan. Hier zullen we af en toe wat elementen toevoegen aan de lessen. 

Deze lessen zullen plaats vinden op de woensdag en donderdagavonden rond 17:00 uur tot 18:30 uur. 

Wij hebben twee groepen die wij gaan starten en dat is de eerste groep op de woensdagavond van 17:00 uur tot 18:00 uur in Dordrecht. 

De andere groep vindt plaats op de donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur. Voor meer informatie kan je ons een mailtje sturen of een appje naar 0645220508.

IMG_0590.jpg
IMG_0589.jpg

Personal training

Wil je niet in een groep trainen of naar de sportschool gaan, dan kunnen wij je ook persoonlijk begeleiden. Wij maken dan eerst een afspraak om je wensen te bespreken. Na dat gesprek zal er een plan gemaakt worden en dit zal dan besproken worden.

Wil je meer aandacht op lenigheid of een bepaald element van ritmische gym beter onder de knie te krijgen. Misschien een betere conditie. Er is veel bespreekbaar en keuze.

 

De trainingen vinden plaats in overleg.