IMG_6303.jpg

Lesoverzicht

Neem een kijkje tussen onze lessen

Jong talenten

Onze jong talenten groep is een plek voor meiden die we klaar maken om door te stromen naar de selectie groep. Hier leren we verschillende technieken aan, elementen en danspassen. Ook komt er een stukje lenigheid bij kijken. 

Voor meer info stuur ons een mailtje!

Selectie RG

Ben je bereid om hard te trainen meerdere keren in de week en ben je gemotiveerd? Dan zijn de selectie lessen zeker geschikt voor jou! Tijdens de lessen houden we ons bezig om de technieken aan te leren, werken aan onze lenigheid, danspassen en expressie van ons gezicht. het is de muziek, jouw materiaal en jouw eleganten bewegingen. Bij de selectie horen ook wedstrijden en verschillende uitjes. 

Wil je op een leuke wijze hard trainen dan kan je een proefles aanvragen voor maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Neem een kijkje bij de RG selectie pagina om onze mooie gymnasten te zien. 

Woensdag les 

Personal training

Deze leuke woensdag les is in Papendrecht voor meiden tussen de 4 en 9 jaar! In deze les gaan we verschillende onderdelen van de sport proberen. Dansen op muziek, lenigheid, werken met materialen en nog veel meer!

voor meer info stuur ons een mailtje!

Wil je niet in een groep trainen of naar de sportschool gaan, dan kunnen wij je ook persoonlijk begeleiden. Wij maken dan eerst een afspraak om je wensen te bespreken. Na dat gesprek zal er een plan gemaakt worden en dit zal dan besproken worden.

Wil je meer aandacht op lenigheid of een bepaald element van ritmische gym beter onder de knie te krijgen. Misschien een betere conditie. Er is veel bespreekbaar en keuze.

 

De trainingen vinden plaats in overleg.

Mini's

Conditie lessen

Onze mini's groep is een plek voor meiden die we klaar gaan maken om door te stromen naar de selectie groep. Hier leren we verschillende technieken aan, elementen en danspassen. Ook komt er een stukje lenigheid bij kijken. 

Voor meer info stuur ons een mailtje!

Wil je niet naar de sportschool maar wel werken aan je conditie en kracht? Wij bieden een conditie training aan waar je in een groepje werkt aan je conditie op een leuke manier. Veel variatie tijdens de trainingen. 

Er is plek voor iedereen ongeacht leeftijd!

Recreanten

Voor de recreanten hebben we verschillende groepen. De recreanten lessen zijn bedoeld voor een uurtje met plezier sporten. Hier leren we de basis van ritmische gym aan. Hier zullen we af en toe wat elementen toevoegen aan de lessen. 

Bij meerdere aanmeldingen zullen we groepen maken naar de leeftijden. 

Bij interesse stuur ons even een mailtje.

23ba4ee6-aab3-408b-9449-72d14239f92b.JPG